NL EN
Fiscale en juridische advisering van vermogende particulieren en ondernemers - Arcagna
NL EN

Estate planning

{$title}

Een algemeen gekoesterde wens van onze cliënten is de instandhouding van het opgebouwde (familie)vermogen over de generaties heen. Onderzoek wijst uit dat de meest belangrijke factor in het laten slagen van vermogensoverdrachten de communicatie binnen de familie is. Communicatie leidt tot vertrouwen en vertrouwen leidt tot succes. Een goed juridisch en fiscaal kader is een belangrijke voorwaarde om te komen tot een proces waardoor de familieleden op verantwoorde wijze met vermogen (leren) omgaan.

Meer informatie

Over Arcagna

Arcagna is een onafhankelijk nichekantoor dat zich vanuit Amsterdam en Rotterdam exclusief richt op de geïntegreerde fiscale en juridische advisering van vermogende particulieren en ondernemers (private clients). Met onze fiscale en juridische expertise bieden wij oplossingen die passen bij de wensen van onze cliënten. Ons doel is het creëren van rust en helderheid.

Lees meer over Arcagna

Werkgebieden

Arcagna denkt in oplossingen. Hierbij houden wij, vanzelfsprekend, rekening met alle aspecten die spelen, dus niet alleen met de fiscale/juridische elementen.

Bekijk alle werkgebieden

Werken bij Arcagna

Arcagna is continu op zoek naar talent. Fiscale vaktechniek op topniveau wordt hierbij als vanzelfsprekend beschouwd. Wij zoeken daarnaast in onze nieuwe collega´s: gedrevenheid, creativiteit, balans, humor en een brede interesse.

Bekijk onze vacatures
Nieuwsberichten
Nieuwsbrief Prinsjesdag 2023

Nieuwsbrief Prinsjesdag 2023

Lees meer
Nieuwsberichten
Nieuwsbrief consultatiewetsvoorstel Wet werkelijk rendement box 3

Nieuwsbrief 12 september 2023 - consultatiewetsvoorstel Wet werkelijk rendement box 3

Lees meer

Pagina 1 van 17  > >>

Bekijk meer berichten
Algemene voorwaarden | Juridische info | Bankgegevens | Privacy statement | Powered by Prism Open Source